Dizajn enterijera, Enterijer Beograd

Dizajn enterijera, Enterijer Beograd
projektni-biro-cepro-dizajn-enterijera

Projektni biro Cepro

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 125 +381 11 3809597
Dizajn enterijera.
Dizajn i uređenje enterijera je izuzetno značajan faktor koji određuje funkcionalnost i estetiku prostora.
Pri projektovanju se moraju ispuniti želje korisnika ali ujedno i maksimalno iskoristiti karakteristike samog prostora poput izvora prirodne svetlosti, konfiguracije i oblika prostorije i namene prostorije.
Dizajn enterijera vašeg prostora koje izrađujemo predstavlja tehnički elaborat sa grafičkim prilozima i 2D i 3D prikazima svih potrebnih osnova, prikaza, preseka, detalja i elemenata koji su obuhvaćeni planiranim zahvatima.
Dizajnom enterijera mogu biti obuhvaćeni celi objekti, a mogu biti obrađene samo određene prostorije ili delovi prostora, komadi enterijerske opreme i nameštaja koje želite da naglasite, popravite, osvežite ili funkcionalno doradite.
Postupak projektovanja i dizajna enterijera.
Aktivnosti koje obavljamo u cilju izrade kvalitetnog Dizajna enterijera obuhvataju nekoliko faza: Definisanje projektnog zadatka, Izrada konceptualnog rešenja u varijantama, Odabir varijante za dalju razradu, Prezentovanje razrađene verijante – idejno rešenje, Korekcija i izrada tehničke dokumentacije idejnog rešenja.
U zavisnosti od namene objekta, odnosno prostorije posebno vodimo brigu o funkcionalnom i estetskom Dizajnu unutrašnjih elemenata, nameštaja, izložbenog prostora u koliko je u pitanju poslovni objekat.
Posedujemo iskustvo u oblasti projektovanja i dizajna enterijera koje je potvrđeno angažovanjem za značajan broj domaćih i stranih klijenata.
salon-namestaja-linea-milanovic-dizajn-enterijera

Salon nameštaja Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
DIZAJN ENTERIJERA BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Opremanje enterijera po projektu, zamisli i želji klijenta predstavlja kompleksan proces koji zahteva dosta iskustva i stručan tim arhitekata, bilo da se radi opremanje stanova, opremanje kuća i vila, ili opremanje kafića, opremanje restorana, opremanje kancelarija i ofisa ili opremanje hotela.
Naša kompanija nudi i usluge uređenja enterijera bilo koje namene.
Cenovnik
projektni-biro-archistar-dizajn-enterijera

Projektni biro Archistar

Beograd, Kanarevo Brdo, Petra Konjovića 12v +381 11 7593324
DIZAJN ENTERIJERA.
Dizajn enterijera može biti sastavni deo procesa projektovanja novog objekta, ili potpuno odvojen projekat.
U tom procesu je posebno važno uspostaviti dobru komunikaciju sa klijentom, jer on je krajnji korisnik tog prostora.
Svaku ideju razrađujemo i prezentujemo kroz 3D model, tako da klijent može u potpunosti da sagleda svoj budući prostor i da učestvuje do izvesne mere u njegovom oblikovanju.
Dizajn enterijera, osim osnovne dispozicije prostorija, sadrži plan opreme, osnovu plafona sa planom rasvete, osnovu poda sa slogom podnih obloga, potrebne preseke i izglede zidova, detalje, predlog dizajna nameštaja, izbor materijala, itd.
Veliki deo našeg poslovanja čini i rad na enterijerima, gde sarađujemo i sa odličnim izvođačima iz ove oblasti.
urban-line-dizajn-enterijera

Urban Line

Beograd, Vračar, Kajmakčalanska 59 +381 11 2451852
DIZAJN ENTERIJERA BEOGRAD MESTO GDE SU KVALITET, STIL I DIZAJN PRISTUPAČNI!
Naši stručni prodavci i arhitekte u salonu nameštaja URBAN LINE odgovoriće na vaše zahteve i pomoći će Vam da odaberete najbolje rešenje prilagođeno specifičnim potrebama.
Cenovnik
gradjevinsko-preduzece-gemax-dizajn-enterijera

Građevinsko preduzeće GEMAX

Beograd, Dedinje, Banjički venac 28b +381 11 3061800
DIZAJN ENTERIJERA.
Kompanija Gemax projektuje, oprema i izvodi radove na uređenju enterijera od idejnog projekta enterijera sa vernim 3D prikazima, preko izvođačkog projekta sa razradom namestaja, detaljima, izborom rasvete i materijala do proizvodnje stolarije i opremanja prostora nameštajem.
Sledeći naše principe kvaliteta, efikasnosti i inovacija oplemenjujemo stambene i poslovne prostore po zahtevima i željama investitora, prateći pritom trend u svetu dizajna i uređenja prostora ali isto tako obazirući se na stare vrednosti i upotrebu rusticčih materijala u enterijeru.
Dizajn enterijera-2
Pod dizajnom enterijera smatra se uređenje i osmišljavanje unutrašnjih prostora. Cilj dizajna enterijera je u promeni ili uređenju prostora. Prostor treba da bude iskorišćen i prijatan, tj. da svojim ustrojstvom i izgledom odgovara nameni. Dizajn enterijera, nekada simbol prestiža, luksuz dostupan samo kraljevskim porodicama i bogatoj aristokratiji, od nedavno je svima pristupačan u savremenom načinu života. Usklađenost boja, materijala, funkcionalnost i estetika su glavne osobine kvalitetnih enterijera. Veoma je važno da se ideje za uredjenje stana sprovedu u delo na profesionalan način. Stručno lice, sa bogatim iskustvom čiji je posao uredjivanje enterijera na najbolji mogući način će Vašu ideju da realizuje. Brz tempo života, poslovne obaveze i navike koje stičemo prilagođavajući se potrebama svakodnevnice, često nameću pravila uređenja životnog prostora na koje je potrebno da odgovorimo kako bismo se osećali prijatno u našem domu.
Back to Top